Ferrari fax oplossingen maken gemeenschappelijke zaak met Exchange 2007

De nieuwste media gateway van Ferrari Electronics ondersteunt de nieuwe Unified Communications services van Microsoft Exchange Server 2007.

De Berlijnse onderneming Ferrari Electronic vertrouwt ook met de nieuwe media gateway genaamd “OfficeMaster Card/Gate” op haar sterke punten. Dit is altijd al faxverzending geweest.

Microsoft heeft al Unified Communications-diensten geïntegreerd in zijn Exchange 2007. Deze omvatten voicemail, faxontvangst en Outlook Voice Access. Om deze diensten volledig te kunnen gebruiken, moeten de door Microsoft geïmplementeerde protocollen echter worden omgezet, zodat het bestaande telefoonsysteem ze begrijpt. Dit is waar de Office Master Card/Gate in het spel komt. Hij begrijpt namelijk alle gangbare PBX-telefoonsystemen en is verkrijgbaar in varianten voor twee, acht, 30 of 60 lijnen.

De ontwikkelaars bij Ferrari Electronic hebben speciale aandacht besteed aan eenvoudige configuratie; gedetailleerde kennis van Voice over IP of ISDN is niet nodig.

Als de Office Master Card/Gate eenmaal is geïnstalleerd, is het mogelijk om bijvoorbeeld faxen via Outlook mail, documenten uit ERP-systemen of een seriële fax te verzenden.