PC-Spezialist gaat door het dak

In de afgelopen jaren heeft de PC-Spezialist groep de ommezwaai gemaakt van hardware verkoop naar service provider. Meer dan 70 bedrijfsleiders kwamen in Hannover bijeen voor de conferentie van bedrijfsleiders om dit aanbod als een uniek verkoopvoorstel op de markt te vestigen.

“We zijn door het dak gegaan in termen van klantperceptie,” merkte Synaxon CEO Mark Schröder op voor meer dan 70 business leaders tijdens de PC-Spezialist Business Managers’ Conference 2019: in het eerste kwartaal van 2019 noteerde het platform meer dan 1 miljoen bezoekers. In vergelijking met dezelfde periode vorig jaar is dit een groei van 50 procent. De samenwerking is voornamelijk gebaseerd op terugkerende inkomsten via beheerde diensten. “We gaan eindelijk van probleemoplosser naar probleemvermijder”, zo luidt de visie van Schröder.

Met een nieuwe vlaggenschipcampagne voor Managed Services moet deze ontwikkeling vanaf juli verder worden gevorderd. Het marketingoffensief, gepresenteerd door Hoofd Marketing Karlheinz Stiewi en PC-Spezialist Project Manager Frauke Lüking, draait om het zogenaamde one-for-all pakket, dat volgens het modulaire principe individueel kan worden samengesteld voor B2C en B2B klanten.