Hoe YouTube Music to MP3 Converter

Er zijn veel programma’s en applicaties voor computers en smartphones die je helpen om gemakkelijk muziek van YouTube video’s om te zetten naar MP3-bestanden.

Wil je video’s van je favoriete zangers downloaden en opslaan, zodat je ze op je mp3-speler kunt beluisteren? Hier willen we je vertellen welke converter je kunt gebruiken om YouTube video’s om te zetten in MP3 bestanden. Maak je geen zorgen, het is niet ingewikkeld. Er zijn programma’s die u gemakkelijk op uw computer kunt gebruiken. We hebben de beste voor je geselecteerd die op dit moment beschikbaar zijn.

Toepassingen om YouTube Video’s naar MP3 te converteren op PC of Mac

Voor Windows of Mac zijn er veel eenvoudig te downloaden en te gebruiken programma’s en toepassingen voor het converteren van YouTube video’s van je favoriete nummers naar MP3-bestanden. Hier zijn de beste programma’s beschikbaar.

MediaHuman YouTube to MP3 Converter

MediaHuman YouTube to MP3 Converter is een gratis programma beschikbaar voor Windows en Mac waarmee je muziek van YouTube kunt downloaden en automatisch kunt converteren naar MP3 met behoud van alle kwaliteit van het originele bestand. Met dit programma kunt u ook bestanden opslaan in OGG- of M4A-formaat met een bitrate tot 320 kbps.

ClipGrab

Dit programma is ook gratis en beschikbaar voor zowel Windows als Mac. Hiermee kunt u het geluidsspoor van YouTube video’s extraheren en opslaan in MP3 formaat. Als je een systeem wilt dat heel eenvoudig te gebruiken is, is ClipGrab de juiste oplossing.

4K YouTube to MP3

Net als de twee bovenstaande is 4K YouTube to MP3 gratis en kan het op zowel pc’s als Macs worden gebruikt. Deze YouTube naar MP3 converter heeft een eenvoudige en intuïtieve interface, en je kunt de kwaliteit van het audiobestand kiezen en waar je het wilt opslaan.

Filegram

Als je geen programma op je computer wilt downloaden, kun je deze YouTube MP3 converter online gebruiken. Het is een gemakkelijk te gebruiken online dienst waarmee u audiobestanden rechtstreeks vanuit uw browser kunt opslaan. Bovendien is de dienst gratis.

2conv

Net als de vorige is dit ook een online YouTube MP3-converter. U kunt YouTube video’s omzetten naar MP3 met 2conv in slechts een klik. U kunt er elke browser mee gebruiken en het heeft een zeer intuïtieve interface. Bovendien is de dienst gratis. Er is praktisch geen excuus om het niet te gebruiken.

App om YouTube-video’s om te zetten naar MP3

Als u uw muziek bij u wilt dragen, kunt u ook uw favoriete nummers opslaan op uw smartphone en tablet. Hieronder leggen we uit hoe je muziek van YouTube kunt downloaden via mobiele apps. Om YouTube video’s om te zetten in MP3’s vanaf mobiele apparaten, moet je apps gebruiken die hier speciaal voor ontworpen zijn. Dit zijn er slechts een paar:

YouTube Downloader

Bijna de beste app om te gebruiken als YouTube MP3-converter. Het is een gratis open source app waarmee je gemakkelijk een video van YouTube kunt downloaden en converteren naar MP3. YouTube Downloader is alleen beschikbaar voor Android-toestellen.

Videoder

Een andere Android-app die we willen aanbevelen voor het eenvoudig downloaden van YouTube-muziek is Videoder.

aTube Catcher

Deze app is in staat om je favoriete video’s te downloaden en ze te exporteren in verschillende formaten: AVI, MP4, MP3, MP2, FLAC, MOV en nog veel meer. Dit alles wordt gedaan door simpelweg de URL van de video die u wilt downloaden te kopiëren en te plakken. Bovendien kan aTube Catcher audio uit video’s extraheren.

MyMP3

Snelle YouTube-naar-MP3-converter alleen voor iOS-apparaten. Met MyMP3 kun je ook alle video’s in je galerij converteren naar MP3 en MP3’s delen met al je sociale netwerken, messaging apps en e-mails.

STAMP

STAMP is een app voor Android en iOS waarmee je je afspeellijsten kunt verplaatsen tussen verschillende online muziekdiensten, zoals Spotify, Apple Music en Google Play Music.

ZEEM

ZEEM is een Android-app met een intuïtieve gebruikersinterface waarmee je eenvoudig YouTube-video’s kunt converteren naar MP3’s.

YouTube Music

YoutTube Music geeft je toegang tot de volledige YouTube-catalogus, inclusief onofficiële mixen, en je kunt nummers offline downloaden. Deze applicatie is beschikbaar voor Android en iOS. In tegenstelling tot andere gratis oplossingen, is YouTube Music een betaalde dienst. Daarom moet u een abonnement nemen dat €9,99 per maand kost. Je kunt de service echter 3 maanden gratis uitproberen.

Nu is het aan jou om te kiezen welke YouTube to MP3 converter je wilt gebruiken!