Hoofd : Bestandsextensies : .abm Het dossier

.abm Bestandsextensie

Bestandstype1 Music Album

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is ABM file?

Digitaal muziekalbum met een verzameling nummers of andere audiobestanden; bevat doorgaans verwijzingen naar de audiobestanden in plaats van de nummers zelf.

Meer informatie

ABM-bestanden kunnen worden gemaakt door verschillende muziekgerelateerde softwareprogramma's. Ze gebruiken echter meestal een andere opmaak en kunnen alleen worden geopend door het originele programma waarmee ze zijn gemaakt.

Programma's die ABM bestanden openen

Bestandstype2 Photo Album

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.ABM optienummer2

Fotoalbum met verwijzingen naar afbeeldingen in een digitaal album; kan ook miniatuurafbeeldingen bevatten die dienen als kleine afbeeldingen van de foto's in het album.

Meer informatie

Verschillende foto-organisatieprogramma's slaan albums op als ABM-bestanden. Ze kunnen echter verschillende opmaak gebruiken, wat betekent dat de bestanden alleen kunnen worden geopend door het programma dat het bestand heeft gemaakt.

OPMERKING: Sommige oudere softwareprogramma's die ABM-bestanden maken, zijn Polaroid PhotoMAX Image Maker, GSP Photo Album, Ulead ImagePals en eerdere versies van ArcSoft PhotoStudio. Deze programma's zijn echter nu verouderd. Een huidig programma dat ABM-bestanden Serif PhotoPlus maakt.

Programma's die ABM bestanden openen
Windows
Serif PhotoPlus
Macintosh
ArcSoft PhotoStudio

Over ABM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .abm verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Photo Album beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.