Hoofd : Bestandsextensies : .acd Het dossier

.acd Bestandsextensie

Bestandstype1 ACID Project File

Ontwikkelaar MAGIX
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

Wat is ACD file?

Project gemaakt met MAGIX ACID, een audioproductieprogramma; bevat audiotracks en verwijzingen naar loops en andere audiobestanden die door het project worden gebruikt; kan ook effecten, volume- en panaanpassingen en andere instellingen bevatten die in het project zijn opgeslagen.

Meer informatie

ACID en Sound Forge Pro zijn oorspronkelijk ontwikkeld door Sonic Foundry, toen eigendom van Sony, maar nu ontwikkeld door MAGIX.

Programma's die ACD bestanden openen

Bestandstype2 RSLogix 5000 Program

Ontwikkelaar Rockwell Automation
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat N/A

.ACD optienummer2

Projectbestand gebruikt voor het programmeren van Rockwell Automation Logix-platforms, zoals ControlLogix, CompactLogix, FlexLogix, SoftLogix5800 en DriveLogix-systemen; bevat instructies voor controllers en processors.

Programma's die ACD bestanden openen
Windows
Rockwell Automation RSLogix 5000

Over ACD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .acd verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype RSLogix 5000 Program beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.