Hoofd : Bestandsextensies : .adx Het dossier

.adx Bestandsextensie

Bestandstype1 Approach Index File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is ADX file?

Slaat de indexeringsinformatie op voor een relationele relationele database van Lotus Approach

Programma's die ADX bestanden openen
Windows
IBM Lotus Approach (part of Lotus SmartSuite)

Bestandstype2 ADX Audio File

Ontwikkelaar CRI Middleware
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.ADX optienummer2

Een ADX-bestand is een audiobestand dat wordt gebruikt door verschillende Sega Dreamcast-, PlayStation 2-, GameCube- en Wii-videospellen. Het wordt opgeslagen in het verliesgevende ADX-opslag- en compressieformaat. ADX-bestanden worden vaak gebruikt voor achtergrondgeluid vanwege hun vermogen om te lus.

Meer informatie

Het ADX-formaat kan worden gevonden als een audiostream verweven met .SFD Sofdec-video's. Veel van de Sonic the Hedgehog-games, inclusief de Sonic Mega Collection-compilatie van videogames, gebruiken ADX-bestanden voor spraakopnamen en geluiden. Niet veel videogames die momenteel worden ontwikkeld, ondersteunen echter het ADX-formaat.

OPMERKING: de FFmpeg ondersteunt ADX-bestanden maar is beperkt tot het decoderen van 44100 Hz ADX-bestanden.

Programma's die ADX bestanden openen

Over ADX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .adx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype ADX Audio File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.