Hoofd : Bestandsextensies : .amr Het dossier

.amr Bestandsextensie

Bestandstype Adaptive Multi-Rate Codec File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.AMR optienummer

Een AMR-bestand is een audiobestand dat is opgeslagen in een gecomprimeerd audioformaat dat is ontwikkeld door Ericsson. Het wordt door veel 3G-gsm's gebruikt voor spraakopnamen zoals MMS-berichten. AMR-bestanden bevatten het Algebraic Code Excited Linear Prediction (ACELP) -algoritme, dat is ontworpen om menselijke spraakaudio efficiënt te comprimeren.

Meer informatie

OPMERKING: AMR-bestanden kunnen worden opgeslagen in het AMR-NB (Narrowband) of AMR-WB (Wideband) formaat. Wideband-audio ondersteunt een breder frequentiebereik en biedt daarom een betere geluidskwaliteit.

Programma's die AMR bestanden openen
Windows
Apple QuickTime Player
NCH Switch
ShedWorx Smart Converter
SoX
RealNetworks RealPlayer Cloud
Audacity
Audials One
ArcSoft TotalMedia Theatre
Wondershare Filmora
Linux
SoX
Audacity
Android
RealNetworks RealPlayer Cloud
Macintosh
Apple QuickTime Player
NCH Switch
SoX
RealNetworks RealPlayer Cloud
Audacity
Macgo Mac Media Player
Wondershare Filmora
iOS
RealNetworks RealPlayer Cloud

Over AMR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .amr verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Adaptive Multi-Rate Codec File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.