Hoofd : Bestandsextensies : .apf Het dossier

.apf Bestandsextensie

Bestandstype1 Adobe Profile File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

Wat is APF file?

Certificaatbestand gebruikt door Adobe Acrobat evenals andere Adobe-programma's; bevat een digitaal certificaat dat wordt gebruikt om een informatiebron te autoriseren en identificeren.

Meer informatie

APF-bestanden zijn de oude certificaatindeling van Adobe en zijn niet meer gebruikt na Acrobat 5. Ze kunnen in Acrobat worden geüpgraded naar een nieuwere certificaatindeling.

Programma's die APF bestanden openen
Windows
Adobe Acrobat
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat

Bestandstype2 Sony Ericsson Firmware Acoustics File

Ontwikkelaar Sony Ericsson
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.APF optienummer2

Stuurprogrammabestand gebruikt binnen de firmware van mobiele telefoons van Sony Ericsson; bevat gegevens voor akoestische instellingen, zoals geluidskwaliteit en het volume van de luidspreker en hoofdtelefoon; gebruikt voor het "modden" van een Sony Ericsson-apparaat.

Meer informatie

APF-bestanden zijn te vinden in de directory ifs \ settings \ acoustic \ op mobiele apparaten van Sony Ericsson.

Programma's die APF bestanden openen

Over APF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .apf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Sony Ericsson Firmware Acoustics File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.