Hoofd : Bestandsextensies : .arh Het dossier

.arh Bestandsextensie

Bestandstype1 ProTool Compressed Project File

Ontwikkelaar Siemens
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat Binary

Wat is ARH file?

Bestand gemaakt door ProTool, een programma dat wordt gebruikt om machineprocessen te configureren en te bewaken; slaat alle projectinstellingen op in een gecomprimeerd archief; gebruikt voor het verminderen van de hoeveelheid opslagruimte die nodig is om alle projectgegevens op te slaan.

Meer informatie

ARH-bestanden kunnen in ProTool worden geopend en worden opgeslagen als niet-gecomprimeerde projecten, die de extensie ".pdb" gebruiken.

Programma's die ARH bestanden openen
Windows
Siemens ProTool

Bestandstype2 ArheoStratigraf Project File

Ontwikkelaar Dorel Micle
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.ARH optienummer2

Projectbestand gemaakt door ArheoStratigraf, een programma dat wordt gebruikt om diagrammen van archeologische opgravingen te maken; bevat alle projectinstellingen, tekeningen, foto's en andere dig-informatie; gebruikt om projectgegevens op te slaan van een archeologische opgraving.

Programma's die ARH bestanden openen
Windows
ArheoStratigraf

Over ARH bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .arh verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype ArheoStratigraf Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.