Hoofd : Bestandsextensies : .aria Het dossier

.aria Bestandsextensie

Bestandstype Chipsounds Sound File

Ontwikkelaar Plogue
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.ARIA optienummer

Bestand gemaakt door chipsounds, een programma dat wordt gebruikt voor het genereren van geluiden die lijken op die op oudere computers, arcades en gameconsoles; slaat geavanceerde geluidsinstellingen op voor chipmuziek; gebruikt voor het opslaan en laden van audio-presets.

Meer informatie

De extensie ".aria" is afkomstig van de ARIA Engine, de software die de geluidsproductie voor de technologieën van Plogue aanstuurt.

Programma's die ARIA bestanden openen

Over ARIA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .aria verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Chipsounds Sound File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.

Recent commentaar

Anoniem schreef op 15.02.2020:
Hallo! Ik was mijn nieuwe videogame aan het maken en een collega stelde chipsounds voor om onze audiobestanden te maken. Ik wilde meer weten over het programma en vond je artikel over de .aria-extensie. Ik waardeer uw uitleg hierover zeer, aangezien ik niet wist dat de instellingen in een apart bestand werden opgeslagen... Lees verder