Hoofd : Bestandsextensies : .asec Het dossier

.asec Bestandsextensie

Bestandstype Android Secure Application File

Ontwikkelaar Google
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.ASEC optienummer

Een ASEC-bestand is een veilige toepassing die is geïntroduceerd met Froyo, de versie 2.2-versie van het Android mobiele besturingssysteem. Het slaat mobiele applicatiegegevens op met behulp van bedrijfseigen codering en wordt opgeslagen in de map .android_secure van de SD-kaart van een apparaat. ASEC-bestanden kunnen worden uitgevoerd met de Android SDK-emulator.

Meer informatie

Het veilige ASEC-formaat zorgt ervoor dat toepassingen op mobiele apparaten kunnen bestaan zonder te worden gewijzigd of beschadigd door andere programma's.

Programma's die ASEC bestanden openen
Windows
Google Android SDK
Linux
Google Android SDK
Macintosh
Google Android SDK

Over ASEC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .asec verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Android Secure Application File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.

Recent commentaar

Anoniem schreef op 28.02.2020:
Hallo! Bedankt dat je wat meer over .asec-bestanden hebt gesproken. Het is geruststellend dat er een extensie bestaat die mijn Android-apps beschermt tegen beschadiging door andere programma's. Ik wilde weten of dit alleen van toepassing is op het script van de hoofdapp of ook op andere bestanden, zoals bestanden die eindigen op de extensie ... Lees verder