Hoofd : Bestandsextensies : .aspx Het dossier

.aspx Bestandsextensie

Bestandstype Active Server Page Extended File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Web-bestanden
Formaat Text

.ASPX optienummer

Een ASPX-bestand is een Active Server Page Extended (ASPX) -bestand dat VBScript- of C # -code bevat. Het is een server-gegenereerde webpagina die scripts bevat, die worden verwerkt op de webserver en de resulterende HTML wordt verzonden naar de webbrowser van de gebruiker. ASPX-bestanden worden vaak geschreven met Microsoft Visual Web Developer en ontworpen voor het Microsoft ASP.NET-framework.

Meer informatie

ASPX-pagina's worden ook ".NET Web-formulieren" genoemd. Ze kunnen in een webbrowser worden geïdentificeerd wanneer de URL in het adresveld eindigt op ".aspx".

Gemeenschappelijke ASPX bestandsnamen

Default.aspx - De standaard webpagina die wordt geladen wanneer een client-browser een webserverdirectory opvraagt op een Microsoft IIS-gebaseerde server die ASP.NET gebruikt. Wanneer een client bijvoorbeeld http://www.sampledomain.com/ opvraagt, laadt de server http://www.sampledomain.com/Default.aspx, tenzij deze is geconfigureerd om een ander bestand te laden.

Programma's die ASPX bestanden openen
Windows
Adobe Dreamweaver
ES-Computing EditPlus
Microsoft Visual Studio
Microsoft Visual Web Developer
Macintosh
MacVim
Adobe Dreamweaver

Over ASPX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .aspx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Active Server Page Extended File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.