Hoofd : Bestandsextensies : .avr Het dossier

.avr Bestandsextensie

Bestandstype1 Audio Visual Research File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is AVR file?

Audiobestandsindeling gemaakt door Audio Visual Research voor de oudere Atari ST-computersystemen; kan 8 of 16 bit zijn en 1 of 2 kanalen bevatten; niet vaak meer gebruikt.

Programma's die AVR bestanden openen
Windows
FMJ-Software Awave Studio
SoX
Linux
SoX
Macintosh
SoundApp
SoX

Bestandstype2 EverFocus Recording File

Ontwikkelaar EverFocus
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.AVR optienummer2

Een AVR-bestand is een video-opname gemaakt door een EverFocus DVR, een apparaat dat wordt gebruikt in geselecteerde beveiligingscamerasystemen. Het bevat een bewakingsvideo samen met opname-informatie, zoals de afspeeltijd, datum en tijd van het begin en het einde van de opname, en het model van de recorder. AVR-bestanden kunnen alleen worden afgespeeld door EF Player.

Meer informatie

AVR-bestanden kunnen in EF Player worden geopend door Load te selecteren en het AVR-opnamebestand te kiezen. U kunt ook een AVR-opname exporteren als een .AVI -bestand door Opslaan als AVI te selecteren.

Programma's die AVR bestanden openen

Over AVR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .avr verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype EverFocus Recording File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.