Hoofd : Bestandsextensies : .awc Het dossier

.awc Bestandsextensie

Bestandstype1 Emulex AWC Firmware Update File

Ontwikkelaar Emulex
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

Wat is AWC file?

Firmware-updatebestand voor een Emulex-netwerkapparaat, zoals een router of switch; werkt de kernel, componenten en de POST-code bij.

Meer informatie

OPMERKING: Als het updateproces wordt onderbroken tijdens de POST-code-update, moet het apparaat mogelijk door de fabrikant worden gerepareerd. Daarom wordt aangeraden om .DWC updatebestanden te gebruiken.

Programma's die AWC bestanden openen
Windows
Emulex lputil
Emulex lputilnt
Emulex lp6dutil

Bestandstype2 Audio Wave Container File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.AWC optienummer2

Een AWC-bestand is een AVC-bestand (Audio Wave Container) dat wordt gebruikt door Grand Theft Auto V (GTA V), een open sandbox-actie-avonturenspel. Het bevat geluiden voor verschillende evenementen en objecten in het spel, zoals wapens, voertuigen, explosies, deuren, weersomstandigheden, botsingen en bewegingen.

Meer informatie

Waarschijnlijk kom je alleen een AWC-bestand tegen als je de Grand Theft Auto V-gameplay wilt wijzigen. U kunt het AWC-bestand openen en bewerken met OpenIV, een editor en archiefbeheerder voor Grand Theft Auto V.

Programma's die AWC bestanden openen
Windows
OpenIV

Over AWC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .awc verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Audio Wave Container File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.