Hoofd : Bestandsextensies : .bdic Het dossier

.bdic Bestandsextensie

Bestandstype Chrome Dictionary File

Ontwikkelaar Google
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.BDIC optienummer

Een BDIC-bestand is een woordenboekbestand dat wordt gebruikt door Google Chrome, een webbrowser die is ontwikkeld door Google. Het bevat een woordenboek met woorden die worden gebruikt door de spellingcontrole van Chrome voor het identificeren van verkeerd gespelde woorden. BDIC-bestanden kunnen worden gebruikt voor spellingcontrole van verschillende talen.

Meer informatie

In Windows XP is het Chrome-woordenboek opgeslagen in C: Documents and Settings [gebruikersnaam] Lokale instellingenApplicatiegegevensGoogleChromeApplication Dictionaries.

In Windows Vista en Windows 7 wordt het Chrome-woordenboekbestand opgeslagen in C: Gebruikers [gebruikersnaam] AppDataLocalGoogleChromeApplicationDictionaries.

Het Engelse woordenboekbestand van Chrome heeft de naam nl-US-1-2.bdic.

Programma's die BDIC bestanden openen
Windows
Google Chrome
Linux
Google Chrome
Android
Google Chrome
Macintosh
Google Chrome
iOS
Google Chrome

Over BDIC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .bdic verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Chrome Dictionary File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.