Hoofd : Bestandsextensies : .blp Het dossier

.blp Bestandsextensie

Bestandstype1 Blizzard Texture File

Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

Wat is BLP file?

Beeldstructuur-indeling gebruikt door Blizzard-spellen, zoals Warcraft 3 en World of Warcraft; kan worden toegepast op 3D-objecten, zoals het toevoegen van een gezicht aan een teken; op dezelfde manier geformatteerd als .TGA bestanden, maar specifiek gebruikt door Blizzard-spellen.

Programma's die BLP bestanden openen
Windows
XnViewMP
Blizzard World of Warcraft
Addon Studio for World of Warcraft
Warcraft 3 Model Editor
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP
Blizzard World of Warcraft

Bestandstype2 Speedy Eggbert Game Data File

Ontwikkelaar eGames
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

.BLP optienummer2

Bestand gebruikt door Speedy Eggbert, een actie- en puzzelspel voor Windows uitgebracht in 1998; kan gamemuziek, afbeeldingen of andere gegevens opslaan; gebruikt voor het weergeven van spelafbeeldingen, het afspelen van geluiden en het laden van andere spelinformatie, zoals wereldgegevens.

Meer informatie

Sommige BLP-bestanden zijn in feite bitmap ( .BMP ) afbeeldingen en MIDI ( .MID ) bestanden. U kunt bijvoorbeeld de bestandsextensie van de installatiebestanden in de map \ SOUND \ de naam ".mid" geven en deze met elke MIDI-speler openen.

Programma's die BLP bestanden openen

Over BLP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .blp verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Speedy Eggbert Game Data File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.