Hoofd : Bestandsextensies : .bnk Het dossier

.bnk Bestandsextensie

Bestandstype1 Adlib Instrument Bank

Ontwikkelaar Adlib
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is BNK file?

instrumentbanken gebruikt door Adlib Visual Composer, een programma voor muziekcompositie; ontworpen om te worden geladen met .ROL bestanden; bevat aangepaste instrumentgegevens bij de ROL-bestanden die de noten bevatten om de instrumenten te bespelen waaruit de scores zijn opgebouwd.

Meer informatie

Het bankbestand dat door Adlib Tracker II wordt gebruikt, heeft de .A2B -extensie.

OPMERKING: AdLib Visual Composer is een DOS-georiënteerd programma en kan op Windows worden uitgevoerd met een DOS-plug-in.

Gemeenschappelijke BNK bestandsnamen

standard.bnk - Origineel BNK-bestand met verschillende stemmen waaruit je kunt kiezen.

Programma's die BNK bestanden openen

Bestandstype2 Spotify Playlist File

Ontwikkelaar Spotify
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.BNK optienummer2

afspeellijst gemaakt door Spotify, een programma voor muziekstreaming; bevat uw afspeellijstgegevens, dit zijn de nummers die u aan de afspeellijst hebt toegevoegd; je ziet het meestal niet tenzij je de programmacode doorzoekt.

Meer informatie

Deze bestanden bevinden zich in Windows in de volgende map C: \ Users \ .CONFIG \ AppData \ Roaming \ Spotify \ Users \ USER_ID.

Om je playlist veilig te houden en je te beschermen tegen ongewenste bewerkingen of per ongeluk verwijderen, moet je je specifieke afspeellijst.bnk-bestand in de map vinden en het naar een andere map op je computer kopiëren om het veilig te bewaren.

Gemeenschappelijke BNK bestandsnamen

playlist.bnk - Meest gebruikelijke naam gebruikt met de BNK-extensie.

Programma's die BNK bestanden openen
Windows
Spotify

Bestandstype3 Test Drive Unlimited Data Package

Ontwikkelaar Eden Games
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.BNK optienummer3

Pakketindeling gebruikt door Test Drive Unlimited (TDU), een racegame voor sportwagens; bevat individuele gamegegevensbestanden, zoals 3D-modellen, geluidseffecten en muziekbestanden.

Meer informatie

De inhoud van een BNK-bestand kan worden geëxtraheerd met behulp van hulpprogramma's van derden, zoals TDU Modding Tools. Bewerkte BNK-bestanden kunnen worden gebruikt om de gameplay van Test Drive Unlimited aan te passen.

Programma's die BNK bestanden openen
Windows
Eden Games Test Drive Unlimited
TDU Modding Tools
BNK Editor

Bestandstype4 ExamView Question Bank File

Ontwikkelaar Turning Technologies
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.BNK optienummer4

Een BNK-bestand is een gegevensbestand gemaakt door Turning Technologies ExamView, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van opdrachten en beoordelingsvragen om de prestaties van studenten te evalueren. Het bevat een bank met een of meer vragen gemaakt door het hulpprogramma Test Generator dat is meegeleverd met ExamView. BNK-bestanden kunnen worden geopend door de Question Bank Editor, die deel uitmaakt van ExamView.

Meer informatie

Om een BNK-bestand in ExamView te openen, moet u de module Question Bank Editor in ExamView gebruiken. U kunt identificeren welke module u gebruikt door te kijken naar de actieve modulenaam die wordt weergegeven in de titelbalk van het ExamView-venster. Als u wilt overschakelen naar de module Vraagbankeditor, selecteert u Bestand → Overschakelen naar vraagbankeditor.

Programma's die BNK bestanden openen

Over BNK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .bnk verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype ExamView Question Bank File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.