Hoofd : Bestandsextensies : .bom Het dossier

.bom Bestandsextensie

Bestandstype Mac OS X Bill of Materials File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.BOM optienummer

"Bill of Materials" (BOM) -bestand gemaakt door Mac OS X Installer; gebruikt om te bepalen welke bestanden moeten worden geïnstalleerd, bijgewerkt of verwijderd tijdens een software-update; bevat bestanden die zijn geïnstalleerd en informatie over elk bestand; kan Unix-machtigingen, eigenaars- en groepsgegevens, bestandsgrootte, datum van de laatste wijziging en een controlesom voor elk bestand bevatten.

Meer informatie

Wanneer stuklijstbestanden worden gemaakt, worden deze standaard opgeslagen in de map / Library / Receipts / boms. Naar deze bestanden wordt verwezen door het Mac OS X-installatieprogramma en het is niet de bedoeling dat deze door de gebruiker worden geopend.

Programma's die BOM bestanden openen

Over BOM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .bom verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Mac OS X Bill of Materials File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.