Hoofd : Bestandsextensies : .bzw Het dossier

.bzw Bestandsextensie

Bestandstype BZFlag World File

Ontwikkelaar BZFlag.org
Categorie Spelbestanden
Formaat Text

.BZW optienummer

Wereldbestand gebruikt door BZFlag, een 3D multi-player first person tank simulatiegame; bevat een spelwereld, of kaart, die 3D-objecten definieert in platte tekst; ondersteunt land, water, mazen en 3D-vormen, zoals dozen, kegels en bollen; kan ook worden gebruikt om spelelementen te definiëren, waaronder teleporters en wapens.

Meer informatie

BZW-bestanden worden gebruikt om aangepaste nieuwe kaarten te definiëren. Ze worden geladen door de BZFlag-servertoepassing bij het opstarten en gedistribueerd naar clientspelers wanneer ze deelnemen aan een game. Ze kunnen worden geladen met behulp van de opdrachtregeloptie "-world" op de BZFlag-server.

BZFlag, dat staat voor "Battle Zone capture the Flag," is een open source-programma dat wordt ondersteund voor Mac, Windows- en Unix-platforms. Het maakt gebruik van OpenGL-technologie.

Programma's die BZW bestanden openen
Windows
Blender
Linux
Blender
BZFlag
pyBZEdit
BZEdit
BzfEd
Macintosh
Blender
iBZServer

Over BZW bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .bzw verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype BZFlag World File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.