Hoofd : Bestandsextensies : .c32 Het dossier

.c32 Bestandsextensie

Bestandstype Syslinux COM32 Module

Ontwikkelaar Syslinux
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.C32 optienummer

Bestand gebruikt door de Syslinux, een lichtgewicht bootloader voor het Linux-besturingssysteem; slaat een 32-bits COMBOOT-module op die functies op laag niveau uitvoert, zoals het detecteren en instellen van hardware tijdens het opstartproces; vaak te vinden op Linux-installatieschijven en opstartbare externe media.

Meer informatie

COM32-modules worden geschreven in de C-programmeertaal met behulp van de Syslinux COMBOOT API. Nadat ze zijn gecompileerd, slaan C32-bestanden 32-bits uitvoerbare code op in een onbewerkt binair formaat.

OPMERKING: COMBOOT-modules hebben ook een 16-bits indeling, maar deze maken geen gebruik van de bestandsextensie ".c32" .

Programma's die C32 bestanden openen
Linux
Syslinux

Over C32 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .c32 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Syslinux COM32 Module beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.