Hoofd : Bestandsextensies : .cap Het dossier

.cap Bestandsextensie

Bestandstype1 Packet Capture File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is CAP file?

Bevat pakketten die zijn verzameld door een pakket snuffelprogramma; slaat onbewerkte gegevens op die zijn vastgelegd via een gegevensoverdracht; wordt ook een traceerbestand of botbestand genoemd en wordt gebruikt door sniffer-toepassingen met meerdere pakketten.

Programma's die CAP bestanden openen
Windows
Netscout Sniffer
PacketBone BoneLight
Klos PacketView Pro
Linux
Wireshark

Bestandstype2 ASUS BIOS Update File

Ontwikkelaar ASUS
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.CAP optienummer2

BIOS-updatebestand gebruikt om het BIOS te "flitsen" naar ASUS-computers met Windows; bevat instellingen en instructies voor het bijwerken van het BIOS op een ASUS-moederbord.

Meer informatie

BIOS staat voor "Basic Input / Output System" en is een type firmware dat door de microprocessor van een computer wordt gebruikt om het computersysteem op te starten wanneer het wordt ingeschakeld. Het wordt ook gebruikt om de gegevensstroom tussen het besturingssysteem van een computer en alle aangesloten apparaten te beheren.

OPMERKING: om het BIOS op uw computer bij te werken, downloadt u het CAP-bestand van de ASUS-website en kopieert u het naar een USB sleutel (geformatteerd naar FAT of FAT 32). Sluit het vervolgens aan op de juiste ASUS-machine en gebruik het EZ Flash-hulpprogramma (ingebouwd in de BIOS-firmware) om de update te laden.

Programma's die CAP bestanden openen
Windows
EZ Flash

Bestandstype3 Construct Game Development File

Ontwikkelaar Scirra
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat N/A

.CAP optienummer3

Projectbestand gemaakt door Construct, een game-ontwikkelingsapp die wordt gebruikt voor het bouwen van DirectX-spellen; omvat game graphics, audio, physics-modellen en event handlers voor acties in het spel.

Meer informatie

OPMERKING: Construct gebruikt nu .CAPX en .CAPROJ bestanden voor game-ontwikkelingsprojecten.

Programma's die CAP bestanden openen

Over CAP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .cap verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Construct Game Development File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.

Recent commentaar

Anoniem schreef op 18.04.2021:
Hoi! .cap-bestanden hebben zeker een breed scala aan toepassingen. Ik had nooit gedacht dat ze zowel als sniffer-bestanden als als opslagbestanden voor experimenten werkten. Ik vond het grappig dat CAP-bestanden kunnen worden gebruikt door netwerkbeheerders om de gegevens te analyseren die worden overgedragen tussen apparaten op hun netwerk... Lees verder