Hoofd : Bestandsextensies : .cdlx Het dossier

.cdlx Bestandsextensie

Bestandstype1 Audition CD Layout File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is CDLX file?

Audio CD-lay-outbestand gemaakt door Adobe Audition, een applicatie voor opname en audioproductie; geïntroduceerd met Adobe Audition CS6 en stelt een gebruiker in staat om de lay-out van verschillende audiotracks op te slaan en ze vervolgens op een CD te branden; ondersteunt audio van elk formaat dat door Audition wordt ondersteund.

Programma's die CDLX bestanden openen
Windows
Adobe Audition
Macintosh
Adobe Audition

Bestandstype2 ConceptDraw PRO XML Library File

Ontwikkelaar Computer Systems Odessa
Categorie Vector afbeeldingsbestanden
Formaat XML

.CDLX optienummer2

Bibliotheekbestand gebruikt door ConceptDraw PRO, een hulpmiddel voor het diagrammen van bedrijfsgegevens; bevat vormen of objecten die kunnen worden gebruikt in een gegevensvisualisatie, zoals een diagram of diagram; opgeslagen in het XML-formaat.

Meer informatie

Als u het CDLX-bestand wilt maken, selecteert u Bestand → Bibliotheek → Opslaan als ..., geeft u het bestand een naam, kiest u de opslaglocatie en selecteert u "CDLX (ConceptDraw XML Libraries, * .cdlx)" in het "Bestandsformaat" "vervolgkeuzemenu en klik op Opslaan.

OPMERKING: het CDLX-bestand is hetzelfde als het .CDL -bestand, behalve dat het gegevens in het XML-formaat opslaat in plaats van in het binaire formaat.

Programma's die CDLX bestanden openen
Windows
CS Odessa ConceptDraw PRO
Macintosh
CS Odessa ConceptDraw PRO

Over CDLX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .cdlx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype ConceptDraw PRO XML Library File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.