Hoofd : Bestandsextensies : .cfa Het dossier

.cfa Bestandsextensie

Bestandstype1 ComProbe Analyzer Capture File

Ontwikkelaar Frontline
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is CFA file?

Een CFA-bestand is een gegevensregistratiebestand gemaakt door Frontline ComProbe-analyzers, zoals de BPA 600 Dual Mode Bluetooth Protocol Analyzer en de BPA Low Energy Bluetooth Protocol Analyzer. Het bevat gegevens die zijn verzameld door een analyser, zoals het framenummer, opdracht, segment, blok of UUID. CFA-bestanden worden verzameld door analysers om te bepalen of een product voldoet aan Bluetooth-interoperabiliteitsnormen.

Meer informatie

ComProbe-analyzers worden gebruikt om alle soorten verkeer te decoderen, waaronder datapakketten, advertentiepakketten en LL-controlepakketten. Deze analysers worden door honderden bedrijven over de hele wereld gebruikt, zoals Broadcom, Apple, Samsung, Nokia, Sony, Panasonic en Toshiba om hun producten te analyseren. Voorbeelden van ComProbe-analyzers

CFA-bestanden kunnen worden bekeken, geanalyseerd en geïnterpreteerd met de gratis CPAS-software (ComProbe Protocol Analysis System). De bestanden kunnen ook worden geopend met de open source Wireshark-software.

Programma's die CFA bestanden openen

Bestandstype2 Adobe Conformed Audio File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.CFA optienummer2

Een CFA-bestand is een in de cache opgeslagen audiobestand dat door verschillende Adobe-softwareprogramma's is gemaakt, waaronder After Effects, Premiere Pro en Encore. Het bevat audiogegevens die in overeenstemming zijn met een eigen Adobe-indeling. CFA-bestanden worden gebruikt om de prestaties van de software te verbeteren bij het verwerken van audiogegevens en bij het genereren van voorbeelden van audiogolfvormen.

Meer informatie

Bij het importeren van audiogegevens transformeert de software de audio naar een indeling die snel door de software kan worden verwerkt. Hierdoor is het niet meer nodig om de audio opnieuw te verwerken elke keer dat deze wordt gebruikt. Vanwege de caching kan er echter een vertraging optreden wanneer de eerste keer dat audio wordt geïmporteerd.

CFA-bestanden kunnen erg groot worden. U kunt de cachingoptie in Adobe-toepassingen uitschakelen, maar de verwerkingstijd voor audiofragmenten kan toenemen.

CFA-bestanden worden feitelijk gemaakt door Adobe Media Encoder, een zelfstandige softwarecomponent die wordt meegeleverd met programma's zoals Adobe After Effects, Premiere Pro en Encore. Alle dergelijke programma's verwijzen naar dezelfde audiocache.

Programma's die CFA bestanden openen
Windows
Adobe After Effects
Adobe Premiere Pro
Macintosh
Adobe After Effects
Adobe Premiere Pro
Adobe Encore CS6

Over CFA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .cfa verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Adobe Conformed Audio File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.