Hoofd : Bestandsextensies : .cgz Het dossier

.cgz Bestandsextensie

Bestandstype1 Cube Map File

Ontwikkelaar Wouter van Oortmerssen
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

Wat is CGZ file?

Mapbestand gemaakt voor games die gebruikmaken van de first-person shooter game-engine "CUBE;" slaat de lay-out en objecten op die zijn opgenomen in het niveau; gebruikt voor zowel voorgeïnstalleerde kaarten als aangepaste, door de gebruiker gedefinieerde kaarten.

Meer informatie

De CUBE-engine is gebruikt voor het maken van de games Cube en AssaultCube (voorheen ActionCube). De engine werd opnieuw geformuleerd in een ander spel genaamd Cube 2: Sauerbraten, dat kaarten opslaat met behulp van .OGZ bestanden.

OPMERKING: CGZ-bestanden voor AssaultCube moeten worden opgeslagen in de volgende map: / assaultcube / packages / maps / .

Programma's die CGZ bestanden openen

Bestandstype2 Linux Drivers Archive

Ontwikkelaar N/A
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.CGZ optienummer2

Archief met softwaredrivers die kunnen worden geïnstalleerd in een Red Hat Linux-systeem; vaak opgenomen op een Red Hat Boot Disk; meestal opgeslagen in de map / modules en met de naam "modules.cgz."

Programma's die CGZ bestanden openen
Linux
Referenced by Red Hat Linux

Over CGZ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .cgz verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Linux Drivers Archive beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.