Hoofd : Bestandsextensies : .chk Het dossier

.chk Bestandsextensie

Bestandstype1 InterCheck Checksum Database

Ontwikkelaar Sophos
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is CHK file?

Een CHK-bestand is een databasebestand met virusdefinities voor Sophos Anti-Virus. Het is bijgewerkt met InterCheck, een service die een centraal virusrapportagesysteem controleert en kan worden gewijzigd door het rapportniveau van InterCheck en de configuratie-instellingen van syslog te wijzigen.

Meer informatie

De InterCheck-database heeft standaard de naam "interchk.chk". Het wordt opgeslagen in de map / Program Files / Sophos / Sophos Anti-Virus / Config op Windows-computers.

Programma's die CHK bestanden openen

Bestandstype2 Saved File Fragment

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.CHK optienummer2

Windows-bestandsfragment gereinigd van de harde schijf door ScanDisk of CHKDISK; opgeslagen in de map GEVONDEN nadat een schijfscan is uitgevoerd; meestal kan worden verwijderd omdat de informatie ergens anders op de schijf is verplaatst.

Meer informatie

Het programma CHK-Mate kan worden gebruikt om de inhoud van een CHK-bestand te onderzoeken voordat het wordt verwijderd. UnCHK en FileCHK kunnen ook worden gebruikt om gegevens uit CHK-bestanden te herstellen.

Programma's die CHK bestanden openen

Bestandstype3 StarCraft Chunk File

Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.CHK optienummer3

Ongecomprimeerde Starcraft-kaart die is meegeleverd met de Blizzard-installatie-cd; vergelijkbaar met een .MPQ geformatteerd bestand, zoals een .SCM of .SCX scenario-bestand, maar is niet gecomprimeerd in een archiefformaat.

Programma's die CHK bestanden openen

Bestandstype4 Netgear Router Firmware File

Ontwikkelaar Netgear
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.CHK optienummer4

Bestand gebruikt door Netgear routers bij het updaten van de firmware; slaat systeemgegevens op laag niveau op die de router uitvoeren; kan worden gebruikt voor het toepassen van routerupdates met behulp van de Netgear-webbrowserinterface, die vaak wordt gebruikt op het lokale 192.168.1.1 lokale netwerkadres.

Programma's die CHK bestanden openen

Over CHK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .chk verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Netgear Router Firmware File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.