Hoofd : Bestandsextensies : .chs Het dossier

.chs Bestandsextensie

Bestandstype Windows Chinese Noise-Word List File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Text

.CHS optienummer

Systeembestand gebruikt door Index Server, een onderdeel van het Windows-besturingssysteem dat wordt gebruikt voor zoeken; opgeslagen in een platte tekstindeling en bevat een lijst met ruiswoorden, die sleutelwoorden zijn die zijn uitgesloten van het zoekindexeringsproces; bevindt zich in de map C: \ Windows \ System32 \ en heeft de bestandsnaam NOISE.CHS; gebruikt voor de Chinese (CHS) ruiswoordenlijst in Windows.

Meer informatie

CHS-bestanden helpen Windows het indexeringsproces te versnellen door woorden te verwijderen die alleen ongewenste "ruis" in de zoekresultaten zouden creëren. Voorbeeldruiswoorden omvatten "de," "of," "it," en "dit". Een voorbeeld van een Chinese ruiswoord in het Windows CHS-bestand is 的, wat "of." Betekent

Programma's die CHS bestanden openen
Windows
Microsoft Windows

Over CHS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .chs verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows Chinese Noise-Word List File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.