Hoofd : Bestandsextensies : .cht Het dossier

.cht Bestandsextensie

Bestandstype1 Emulator Cheat File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

Wat is CHT file?

Een CHT-bestand is een cheatcodebestand dat door verschillende emulators voor videogames wordt gebruikt. Het bevat cheatcodes die 'cheats' bieden voor een game, waardoor de gebruiker toegang heeft tot krachtige functies zoals onoverwinnelijkheid of oneindige levens.

Meer informatie

Een groot aantal emulators voor verschillende spelsystemen gebruikt CHT-bestanden om cheats op te slaan en te laden. Sommige van de emulators zijn Snes9x, ZSNES, Jnes, Gens, Dolphin, N64oid en VirtuaNES.

Programma's die CHT bestanden openen
Windows
Jnes
ZSNES
VirtuaNES
Linux
ZSNES
Android
N64oid
Macintosh
ZSNES

Bestandstype2 Windows Chinese Traditional Noise-Word List File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Text

.CHT optienummer2

Systeembestand gebruikt door Index Server, een zoekindexcomponent van Windows; bevat een lijst met ruiswoorden die zijn uitgesloten van Windows-zoekactie; staat toe dat ongewenste termen zoals "of" en "dit" worden uitgesloten van zoekopdrachten in bestanden en mappen.

Meer informatie

De CHT-bestandsextensie staat voor Traditioneel Chinees. Het bevat zowel Engelse als Chinese woorden. Een voorbeeld van een Chinees ruiswoord is 不, wat 'niet' betekent.

Een Windows CHT-bestand met de naam noise.cht bevindt zich in de map C: \ Windows \ System32 \. Het wordt opgeslagen als gewone tekst.

Programma's die CHT bestanden openen
Windows
Microsoft Windows

Over CHT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .cht verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows Chinese Traditional Noise-Word List File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.