Hoofd : Bestandsextensies : .cm0013 Het dossier

.cm0013 Bestandsextensie

Bestandstype Samsung Smart TV Index File

Ontwikkelaar Samsung
Categorie Systeembestanden
Formaat Text

.CM0013 optienummer

Een CM0013-bestand is een gegevensbestand dat is gemaakt door bepaalde Samsung Smart TV's. Het wordt gegenereerd door een Smart TV wanneer een opslagapparaat, zoals een harde schijf of een flashstation, op de tv is aangesloten. Het CM0013-bestand bevat een index van de bestanden op het verbonden opslagapparaat, waarmee de Smart TV de multimediabestanden op het opslagapparaat kan afspelen.

Meer informatie

U komt hoogstwaarschijnlijk alleen het CM0013-bestand tegen als u een opslagapparaat gebruikt om verbinding te maken met een Smart TV om multimediabestanden af te spelen. Zodra u uw opslagapparaat van de Samsung Smart TV loskoppelt en op uw computer aansluit, worden uw bestanden verborgen of vergrendeld en is het CM0013-bestand het enige bestand dat op uw opslagapparaat verschijnt. Als u het CM0013-bestand verwijdert en het opslagapparaat aansluit op de Smart TV, verschijnen uw bestanden mogelijk weer.

OPMERKING: CM0013-bestanden zijn niet schadelijk.

Programma's die CM0013 bestanden openen

Over CM0013 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .cm0013 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Samsung Smart TV Index File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.

Recent commentaar

Anoniem schreef op 16.09.2020:
Groeten! Ik heb onlangs mijn harde schijf op mijn Samsung Smart TV aangesloten en zag een .cm0013-bestand verschijnen. Ik was er bijna zeker van dat het een virus was, aangezien de extensie raar en vreemd leek. Ik ben blij dat ik er meer over heb onderzocht en je artikel heb gevonden! Bedankt voor het melden van niet alleen wat het was, maar ook hoe het werd gegenereerd... Lees verder