Hoofd : Bestandsextensies : .cmo Het dossier

.cmo Bestandsextensie

Bestandstype ASUS BIOS File

Ontwikkelaar ASUS
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.CMO optienummer

Een CMO-bestand is een BIOS-bestand dat wordt gebruikt door ASUS-computers met WIndows. Het bevat een BIOS-profiel, met daarin opgeslagen instellingen en instructies voor het laden van computerhardware, zoals of snel opstarten is ingeschakeld of uitgeschakeld en de opstartmodus.

Meer informatie

CMO-bestanden worden alleen gebruikt op Windows-computers en niet op Mac-computers. Ze worden meestal opgeslagen op een USB-apparaat, dat op een computer kan worden geladen. Volg deze instructies om een CMO-bestand op een computer te laden:

OPMERKING: BIOS staat voor "Basic Input / Output System" en is een type firmware dat door de microprocessor van een computer wordt gebruikt om het computersysteem op te starten wanneer het wordt is ingeschakeld.

Programma's die CMO bestanden openen
Windows
ASUS BIOS

Over CMO bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .cmo verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype ASUS BIOS File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.