Hoofd : Bestandsextensies : .crash Het dossier

.crash Bestandsextensie

Bestandstype Mac OS X Crash Log File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Systeembestanden
Formaat Text

.CRASH optienummer

Logbestand gemaakt door CrashReporter, een ingebouwd Mac OS X-programma dat gegevens van programmacrashes registreert; slaat informatie op over de staat van de computer op het moment van een crash; bevat tijdstempel, programma en geheugendumpinformatie; gebruikt om problemen met applicaties te melden en te debuggen.

Meer informatie

CRASH-bestanden kunnen worden ingediend bij Apple door de optie Rapport ... te selecteren na een crash. Ze kunnen ook worden bekeken met de ingebouwde Mac OS X Console-toepassing. In de Mac OS X 10.6 Console-applicatie kunnen CRASH-bestanden worden gevonden door naar de volgende locatie te navigeren: Loglijst → DIAGNOSTISCHE INFORMATIE → Gebruikersdiagnoserapporten.

CRASH-bestanden gebruiken de naamconventie "[programma] _ [ datum] _ [nummer] _ [naam machine] .crash. " Een Apple Safari-crash kan bijvoorbeeld Safari_2009-01-01_11223_my-iMac.crash heten.

Crash-bestanden worden opgeslagen in een indeling zonder opmaak en worden opgeslagen in de volgende map: / Bibliotheek / Logs / DiagnosticReports

Ze hebben ook een snelkoppelingsbestand in deze map: / Bibliotheek / Logs / CrashReporter

Programma's die CRASH bestanden openen
Macintosh
Apple TextEdit
Apple CrashReporter
Apple Console

Over CRASH bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .crash verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Mac OS X Crash Log File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.