Hoofd : Bestandsextensies : .ctp Het dossier

.ctp Bestandsextensie

Bestandstype1 CakePHP Template

Ontwikkelaar Cake Software Foundation
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

Wat is CTP file?

Sjabloonbestand gebruikt door CakePHP, een ontwikkelingsraamwerk voor PHP-webtoepassingen; bevat de PHP "view" -code in het ontwerppatroon van de Model-View-Controller (MVC) softwarearchitectuur; slaat een sjabloon op voor de manier waarop informatie wordt weergegeven in de webtoepassing.

Meer informatie

CTP-bestanden kunnen lay-outs, elementen of helpers bevatten. Lay-outs definiëren presentatiecode. Elementen bevatten kleinere, herbruikbare segmenten van weergavecode. Helpers bevatten klassen die de logica bevatten die wordt gebruikt tussen veel weergaven, elementen of lay-outs.

CTP-bestanden worden opgeslagen in de CakePHP / app / views-map.

Programma's die CTP bestanden openen
Windows
Adobe Dreamweaver
Linux
Cake Software CakePHP
Macintosh
Adobe Dreamweaver

Bestandstype2 CrazyTalk Project File

Ontwikkelaar Reallusion
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.CTP optienummer2

Projectbestand gemaakt door CrazyTalk, een programma dat wordt gebruikt voor 3D-gezichtsanimatie; slaat een virtueel acteursmodel op, evenals spraakaudioclips die de CrazyTalk-engine gebruikt om lipsynchronisatie van gezichts- en mondbewegingen te produceren wanneer deze in de animatie wordt gespeeld.

Meer informatie

CrazyTalk-projecten worden gebruikt voor het maken van virtuele hosts, product pitchmen of andere digitale actoren voor videoprojecten en films.

Programma's die CTP bestanden openen

Over CTP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ctp verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype CrazyTalk Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.