Hoofd : Bestandsextensies : .customdestinations-ms Het dossier

.customdestinations-ms Bestandsextensie

Bestandstype Windows 7 Jump List File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.CUSTOMDESTINATIONS-MS optienummer

Een CUSTOMDESTINATIONS-MS-bestand is een Jump List-bestand dat wordt gebruikt door Windows 7, een Microsoft Windows-besturingssysteem (OS). Het bevat tijdstempels, toepassingen die zijn vastgemaakt op de taakbalk van een gebruiker en paden naar items (documenten, audio- of videobestanden, webpagina's, enz.) Die onlangs zijn geopend door een programma dat is vastgezet op de taakbalk van een gebruiker.

Meer informatie

De Jump List-functie is geïntroduceerd in Windows 7 en biedt u de mogelijkheid snel items te bekijken die onlangs zijn bewerkt door een programma dat op uw taakbalk is vastgezet. Wanneer u met de rechtermuisknop op het pictogram van het vastgezette programma op de taakbalk klikt, wordt de Jump List boven het programma weergegeven. Als Microsoft Word bijvoorbeeld is vastgemaakt aan uw taakbalk en u recent verschillende .DOC -bestanden hebt bekeken, verschijnen deze wanneer u de Jump List voor het programma bekijkt. Hetzelfde geldt voor webbrowsers zoals Internet Explorer of Google Chrome, maar in plaats van documenten zal hoogstwaarschijnlijk recent bekeken webpagina's worden getoond.

Het CUSTOMDESTINATIONS-MS-bestand wordt gemaakt wanneer u een programma gebruikt dat op uw taakbalk is vastgezet. Het pad naar dat specifieke bestand en tijdstempel wordt opgeslagen in het CUSTOMDESTINATIONS-MS-bestand waarnaar wordt verwezen door het Windows 7-besturingssysteem wanneer de gebruiker met de rechtermuisknop op het vastgezette programma klikt.

Waarschijnlijk zult u de CUSTOMDESTINATIONS-MS nooit zien bestand omdat het door het besturingssysteem wordt verwezen, maar als u naar het bestand moet navigeren, bevindt het zich in de volgende map:

Gebruikers \% USERNAME% \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Windows \ Recent \ CustomDestinations

Gemeenschappelijke CUSTOMDESTINATIONS-MS bestandsnamen

[willekeurige cijfers en letters] .customDestinations-ms - De naamgevingsconventie van CUSTOMDESTINATIONS-MS-bestanden.

Programma's die CUSTOMDESTINATIONS-MS bestanden openen

Over CUSTOMDESTINATIONS-MS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .customdestinations-ms verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows 7 Jump List File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.