Hoofd : Bestandsextensies : .d00 Het dossier

.d00 Bestandsextensie

Bestandstype1 VirtualDrive Disc Image Part File

Ontwikkelaar FarStone Technology
Categorie Schijfafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is D00 file?

Gedeeltelijk schijfimagebestand gemaakt door VirtualDrive, een applicatie voor het weergeven en branden van schijven; slaat een deel van een algehele schijfafbeelding op waar andere delen de extensies ".d01," ".d02," enz. gebruiken; gebruikt wanneer de maximale grootte van een schijfafbeelding wordt overschreden, zodat het volume over meerdere bestanden wordt verdeeld.

Meer informatie

D00-bestanden slaan gegevens op in een indeling die op een schijf kan worden gebrand of als een virtuele schijf in de software kan worden gekoppeld wanneer deze met de andere schijfonderdelen wordt gebruikt. Deze bestanden worden gebruikt voor back-ups en voor het monteren van schijfgegevens zonder de fysieke schijf te moeten plaatsen.

OPMERKING: VirtualDrive gebruikt de .VCD -extensie voor volledige schijfimages. Wanneer schijfafbeeldingen zijn gesplitst in meerdere bestanden, kunnen de bestanden de samengestelde extensies ".vcd.d00," ".vcd.d01," etc.

gebruiken
Programma's die D00 bestanden openen

Bestandstype2 OPL2 FM Audio File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.D00 optienummer2

Audiobestand gegenereerd door de OPL2 FM-synthesizer.

Programma's die D00 bestanden openen

Over D00 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .d00 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype OPL2 FM Audio File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.