Hoofd : Bestandsextensies : .d01 Het dossier

.d01 Bestandsextensie

Bestandstype1 OPL2 FM Audio File

Ontwikkelaar Yamaha
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is D01 file?

Een D01-bestand is een audiobestand dat wordt gegenereerd door de OPL2 FM-synthesizer. Het bevat muziek van een OPL2 FM-synthesizer die kan worden gespeeld door een emulator.

Meer informatie

OPL2 FM-synthesizers werden gebruikt om muziek te spelen voor videogames in de jaren tachtig en negentig. Yamaha produceerde verschillende FM-chiptypen samen met de OPL2 (YM3812) -chip, zoals OPL (YM3526), OPL3 (YMF262) en OPL4 (YMF278B) -chips. Winamp met de Ganbatte! plug-in geïnstalleerd stelt gebruikers in staat om OPL2-audiochips te emuleren in Windows.

Programma's die D01 bestanden openen
Windows
Winamp with Ganbatte! Plug-in

Bestandstype2 VirtualDrive Disc Image Part 2 File

Ontwikkelaar FarStone Technology
Categorie Schijfafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.D01 optienummer2

schijfbeeldgedeelte gemaakt door VirtualDrive, een programma voor het branden en weergeven van schijven; slaat het tweede deel van een schijfimage op waar andere delen de extensies ".d00," ".d02," enz. gebruiken; gemaakt wanneer de maximale grootte voor de totale schijfimage is overschreden, zodat het volume wordt opgedeeld in meerdere bestanden.

Meer informatie

OPMERKING: VirtualDrive gebruikt de .VCD -extensie voor volledige schijfimages. Wanneer schijfafbeeldingen zijn opgedeeld in meerdere delen, kunnen de bestanden de samengestelde extensies ".vcd.d00," ".vcd.d01," etc.

gebruiken
Programma's die D01 bestanden openen

Over D01 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .d01 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype VirtualDrive Disc Image Part 2 File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.