Hoofd : Bestandsextensies : .dcf Het dossier

.dcf Bestandsextensie

Bestandstype1 DRM Content Format File

Ontwikkelaar Sony Ericsson
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

Wat is DCF file?

Mediabestand gecodeerd met DRM (Digital Rights Management) kopieerbeveiliging; gebruikt door sommige mobiele telefoons voor het opslaan van beveiligde beltonen, foto's, video's en andere mediaclips; vergelijkbaar met een .DM -bestand, maar het rechtenobject, waarmee de gecodeerde gegevens kunnen worden afgespeeld, bevindt zich in een afzonderlijk bestand.

Meer informatie

Omdat DCF-bestanden worden opgeslagen in een beveiligd of "vergrendeld" formaat, kunnen ze meestal alleen worden geopend met een geautoriseerde DRM-compatibele mobiele telefoon.

Programma's die DCF bestanden openen

Bestandstype2 Safetica Free Encrypted Archive

Ontwikkelaar Safetica Technologies
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat Binary

.DCF optienummer2

Bestand versleuteld door Safetica Free, een programma dat wordt gebruikt voor het veilig coderen van belangrijke gegevens; kan coderingsalgoritmen bevatten zoals Blowfish, Twofish, CAST5, CAST6, MARS, RC5, RC6, Rijndael (AES) en Serpent; kan met een wachtwoord worden beveiligd.

Meer informatie

OPMERKING: Safetica Free heette vroeger DisCryptor.

Programma's die DCF bestanden openen

Bestandstype3 Disk Copy Fast Disk Image File

Ontwikkelaar Disk Copy Fast
Categorie Schijfafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.DCF optienummer3

Schijfkopie gemaakt met Disk Copy Fast, een schijfkopieprogramma voor DOS gemaakt door Chang Ping Lee in de jaren negentig; gebruikt voor het dupliceren van floppy disks; ondersteunt DMF-, XDF-, FDFORMAT-, 800KB- en Mac-formaten.

Meer informatie

Disk Copy Plus, de commerciële versie van Disk Copy Fast, leest ook DCF-bestanden.

Programma's die DCF bestanden openen
Windows
Disk Copy Fast
Disk Copy Plus

Bestandstype4 Document Computation Format

Ontwikkelaar ACCA Software
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.DCF optienummer4

Standaard indeling voor het delen van gegevens gebruikt door PriMus-DCF, een programma voor het maken en publiceren van prijslijsten, schattingen en bestekken; bevat alle benodigde gegevens in een enkel gecomprimeerd bestand.

Programma's die DCF bestanden openen
Windows
ACCA Software PriMus-DCF

Over DCF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .dcf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Document Computation Format beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.