Hoofd : Bestandsextensies : .ddt Het dossier

.ddt Bestandsextensie

Bestandstype1 Football Manager Keep Player Data File

Ontwikkelaar Sports Interactive
Categorie Spelbestanden
Formaat Text

Wat is DDT file?

Gegevensbestand gebruikt door Football Manager, een spel waarin spelers financiën, roosters en andere aspecten van voetbalteams beheren; bevat instructies voor platte tekst die invoer voor voetbalspelers en teams beschrijven.

Meer informatie

DDT-bestanden worden gebruikt om de standaardspeldatabase uit te breiden voor het behouden en laden van aangepaste spelers in teamroosters.

OPMERKING: Spelers van teams in niet-actieve competities worden meestal weggelaten als een nieuwe spel is gemaakt in Football Manager. Gebruik een DDT-bestand om deze spelers te behouden.

Programma's die DDT bestanden openen
Windows
Sports Interactive Football Manager
Macintosh
Sports Interactive Football Manager

Bestandstype2 Diagram Designer Template

Ontwikkelaar Michael Vinther
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.DDT optienummer2

Sjabloonbestand gemaakt door Diagram Designer, een freeware diagram-editor die wordt gebruikt om stroomdiagrammen en UML-diagrammen te maken; bevat diagramobjecten, verbindingslijnen en tekst.

Meer informatie

DDT-bestanden worden gebruikt om technische documentatie op te slaan voor object-georiënteerde programmacode, bedrijfsprocessen en andere conceptuele tekeningen.

Programma's die DDT bestanden openen

Bestandstype3 Jill of the Jungle Music File

Ontwikkelaar Epic Games
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.DDT optienummer3

Muziekbestand gebruikt door Jill of the Jungle, een spel waarbij spelers Jill besturen via een reeks jungle-gebaseerde niveaus; bevat game-audiogegevens die zijn opgeslagen in de Creative Music Format (CMF), wat een beperkte versie van het MIDI-formaat is.

Meer informatie

DDT-bestanden worden gebruikt voor het afspelen van audio tijdens het spelen.

Programma's die DDT bestanden openen
Windows
Epic Games Jill of the Jungle

Bestandstype4 Age of Mythology Textures File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.DDT optienummer4

grafisch bestand gebruikt door Age of Mythology (AOM), een real-time strategiespel; meestal gebundeld in een .BAR bestand en bevat texturen die worden toegepast op 3D-spelmodellen; gebruikt voor het textureren van objecten zoals helden, iconen, terreinobjecten en legereenheden.

Meer informatie

DDT-bestanden kunnen worden geëxtraheerd uit een BAR-bestand en worden geconverteerd naar een .BMP -indeling met AOM Edit, ook wel AOMed genoemd. Eenmaal geëxtraheerd kunnen ze worden bewerkt met behulp van elke afbeeldingseditor en vervolgens worden geconverteerd naar het DDT-formaat met AOM Edit.

DDT-bestanden ondersteunen meerdere resoluties, maar de afmetingen van de afbeelding moeten een macht van twee zijn. Een 100x100-structuur kan bijvoorbeeld de formaten 200x200 en 400x400 gebruiken, maar niet 300x300.

Programma's die DDT bestanden openen

Over DDT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ddt verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Age of Mythology Textures File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.