Hoofd : Bestandsextensies : .dfc Het dossier

.dfc Bestandsextensie

Bestandstype1 Defractor Instrument

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is DFC file?

Formaat van het software-instrument gebruikt door Defractor, een software synthesizer-programma; gemaakt met behulp van golfvormoscillatoren, envelopgenerators en filters.

Programma's die DFC bestanden openen

Bestandstype2 DeSmuME Firmware Configuration File

Ontwikkelaar DeSmuME
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.DFC optienummer2

Configuratiebestand gebruikt door DeSmuME, een Nintendo DS (NDS) -emulator; bevat firmware-emulatie-instellingen die worden gebruikt om de emulator te configureren.

Meer informatie

DeSmuME gebruikt zijn interne BIOS en firmware voor het laden en uitvoeren van ROM's. Als DesMuME alle externe BIOS- en firmwarebeelden heeft geladen, kan deze een volledige NDS-boot uitvoeren. Je kunt een externe firmware-image voor DeSmuME op Linux-systemen niet laden.

OPMERKING: als je de bestandsextensie wijzigt van ".dsv" in ".sav", kan een DSV-bestand door andere Nintendo DS-emulators worden geopend.

Programma's die DFC bestanden openen
Windows
DeSmuME
Linux
DeSmuME
Macintosh
DeSmuME

Over DFC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .dfc verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype DeSmuME Firmware Configuration File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.