Hoofd : Bestandsextensies : .dfu Het dossier

.dfu Bestandsextensie

Bestandstype1 iOS DFU File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

Wat is DFU file?

Firmware-bestand gebruikt door iPhone- en iPod-apparaten; slaat systeemgegevens op laag niveau op die worden gebruikt om het apparaat uit te voeren; opgenomen in een .IPSW updatebestand en is onder andere bestanden in het IPSW-archief; kan staan voor "Device Firmware Update" -bestand.

Programma's die DFU bestanden openen

Bestandstype2 LaTeX Font Encoding File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Misc-bestanden
Formaat Text

.DFU optienummer2

Bestand gebruikt door LaTeX, een hoogwaardig zetwerksysteem dat vaak wordt gebruikt voor het formatteren van academische en tijdschriftartikelen; definieert ondersteunde tekens, zoals ASCII- en Unicode-tekens, voor de LaTeX-configuratie.

Programma's die DFU bestanden openen
Windows
TeXworks
MiKTeX
Linux
TeXworks
Macintosh
TeXworks

Over DFU bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .dfu verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype LaTeX Font Encoding File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.