Hoofd : Bestandsextensies : .dmp Het dossier

.dmp Bestandsextensie

Bestandstype Windows Memory Dump

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.DMP optienummer

Een DMP-bestand is een bestand dat gegevens "gedumpt" bevat uit de geheugenruimte van een programma. Het wordt vaak gemaakt wanneer een programma een fout heeft of crasht en kan ook worden opgeslagen door het programma "Savedump.exe" bij de eerste keer opstarten na een crash. DMP-bestanden worden meestal "Memory.dmp" genoemd.

Meer informatie

Windows-geheugendumpbestanden kunnen worden gebruikt voor het oplossen van systeemfouten en andere problemen. Ze kunnen echter een aanzienlijke hoeveelheid ruimte innemen en kunnen vaak worden verwijderd.

Programma's die DMP bestanden openen
Windows
Microsoft Visual Studio
Windows Kernel Debug
NirSoft BlueScreenView

Over DMP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .dmp verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows Memory Dump beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.