Hoofd : Bestandsextensies : .drpm Het dossier

.drpm Bestandsextensie

Bestandstype Delta RPM File

Ontwikkelaar The Fedora Project
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.DRPM optienummer

Bestand gebruikt door Linux-besturingssystemen voor het installeren van software; vergelijkbaar met een .RPM bestand, maar is aanzienlijk kleiner in bestandsgrootte omdat het alleen de bestanden bevat die nodig zijn sinds een eerder RPM-pakket werd geïnstalleerd.

Meer informatie

Delta RPM's worden gebruikt door softwaremanagers zoals Fedora's plug-in voor yum. Wanneer deze plug-in een DRPM-bestand downloadt, wordt bestaande RPM-pakketinformatie op het systeem gebruikt, evenals het DRPM-bestand om een volledige RPM te reconstrueren. Met deze methode hoeven bestanden die al op het lokale systeem staan niet opnieuw te worden gedownload.

Programma's die DRPM bestanden openen

Over DRPM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .drpm verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Delta RPM File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.