Hoofd : Bestandsextensies : .ds2 Het dossier

.ds2 Bestandsextensie

Bestandstype Olympus DSS Pro Audio File

Ontwikkelaar Olympus
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.DS2 optienummer

Audiobestand gemaakt in het Digital Speech Standard Pro (DS2) -formaat, een sterk gecomprimeerd audioformaat ontwikkeld door Olympus voor digitale spraakopnamen; bevat typisch een opname van menselijke spraak die wordt opgeslagen op de geheugenkaart van een opname-apparaat; gebruikt voor het opslaan van persoonlijke en professionele notities, vaak door laywers, onderzoekers en artsen; handig om als e-mailbijlagen te verzenden vanwege de sterk gecomprimeerde bestandsgrootte.

Meer informatie

DS2-bestanden kunnen worden geconverteerd naar standaard .WAV -bestanden met DSS Player Pro, een softwareapplicatie die bij sommige digitale stemrecorders van Olympus wordt geleverd. DS2-bestanden kunnen ook met DSS File Converter van Voelker Software worden geconverteerd.

OPMERKING: voorbeelden van Olympus-apparaten die DS2-bestanden maken, zijn de DS-2400, DS-4000 en DS-5000.

Programma's die DS2 bestanden openen

Over DS2 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ds2 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Olympus DSS Pro Audio File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.