Hoofd : Bestandsextensies : .dthumb Het dossier

.dthumb Bestandsextensie

Bestandstype Android Data Thumbnail

Ontwikkelaar Google
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.DTHUMB optienummer

Een DTHUMB-bestand is een miniatuur die metagegevens voor een specifiek mediabestand bevat, zoals een afbeelding of video. Het is een descriptorbestand dat automatisch wordt gegenereerd op Android-apparaten met kleine miniatuurafbeeldingen en basisinformatie over mediabestanden.

Meer informatie

DTHUMB-bestanden worden opgeslagen in een eigen indeling die begint met een koptekst, gevolgd door binaire miniaturen. Het einde van het bestand bevat technische informatie over het mediabestand waarnaar wordt verwezen. DTHUMB-bestanden worden gegenereerd door het Android-besturingssysteem en zijn meestal verborgen (onzichtbaar), omdat ze niet zijn bedoeld om handmatig te worden geopend.

Programma's die DTHUMB bestanden openen
Android
Android

Over DTHUMB bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .dthumb verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Android Data Thumbnail beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.