Hoofd : Bestandsextensies : .dtm Het dossier

.dtm Bestandsextensie

Bestandstype1 DigiTrakker Module

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is DTM file?

Audio-trackingmodule-indeling gebruikt door DigiTrakker, een Windows-gebaseerd trackingprogramma

Programma's die DTM bestanden openen
Windows
FMJ-Software Awave Studio
Prodatron DigiTrakker
Macintosh
CocoModX

Bestandstype2 Dolphin TAS Movie

Ontwikkelaar N/A
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.DTM optienummer2

Een DTM-bestand is een Dolphin TAS-film die is gemaakt door Dolphin, een emulator die wordt gebruikt om games van GameCube en Wii te spelen. Het bevat controller-invoergegevens die worden gebruikt om een gameplay-opname opnieuw te maken. DTM-bestanden slaan geen echte video op.

Meer informatie

U kunt DTM-bestanden in Dolphin maken door Emulation → Start Recording te selecteren. Het DTM-bestand wordt gemaakt om gegevens op te slaan, zoals de game-ID, starttijd van de opname, invoer van de controller en andere in-game-instellingen.

U kunt de Dolphin-emulator gebruiken om het DTM-bestand te bekijken. U kunt ook DTM Editor (alleen voor de GameCube-controller-gegevens) gebruiken om de knoppen, triggers, D-Pad en stickposities voor elk frame te bewerken.

Programma's die DTM bestanden openen
Windows
DTM Editor

Over DTM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .dtm verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Dolphin TAS Movie beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.