Hoofd : Bestandsextensies : .edj Het dossier

.edj Bestandsextensie

Bestandstype Enlightenment Theme File

Ontwikkelaar Enlightenment.org
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.EDJ optienummer

Themabestand gebruikt met Edje, een grafisch ontwerp- en lay-outbibliotheek; bevat grafische elementen, grafische elementen, gebruikersinteractie en lettertypen; vaak gebruikt om het uiterlijk van de Enlightenment Desktop Environment te veranderen.

Meer informatie

EDJ-bestanden kunnen worden gebruikt voor het ontwerpen van gebruikersinterfaces, maar ze worden meestal gebruikt als themabestanden voor E17, de Development Release 17 (DR17) van de Enlightenment Desktop Environment. EDJ-thema's worden ook gebruikt door het Neo FreeRunner mobiele telefoonplatform van Openmoko.

OPMERKING: EDJ is een afkorting voor 'Edje', de grafische bibliotheek die raamversieringen en desktopgedrag voor Verlichting regelt.

Programma's die EDJ bestanden openen

Over EDJ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .edj verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Enlightenment Theme File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.