Hoofd : Bestandsextensies : .exs Het dossier

.exs Bestandsextensie

Bestandstype1 Blades of Exile Scenario

Ontwikkelaar Spiderweb Software
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

Wat is EXS file?

Scenario gemaakt voor Blades of Exile, een ouder rollenspel voor Mac- en Windows-systemen; bevat een kaart- en missiegegevens voor een bepaald niveau; kan bij de game worden gevoegd of worden gemaakt met behulp van een Blades of Exile Scenario workshop utility.

Meer informatie

OPMERKING: Blades of Exile is oorspronkelijk ontwikkeld door Spiderweb Software in 1997. De broncode is in 2007 vrij verkrijgbaar.

Programma's die EXS bestanden openen
Macintosh
Blades of Exile

Bestandstype2 EXS Instrument

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.EXS optienummer2

Een EXS-bestand is een instrument dat wordt gebruikt door Logic Pro, een digitaal audioworkstation (DAW). Het bevat een instrument dat informatie bevat waarnaar Logic verwijst om een audiomonster af te spelen op basis van het type, zoals een piano, gitaar of drums.

Meer informatie

EXS-bestanden worden gebruikt door EXS24, een sampler-bibliotheek die bij Logic Pro X wordt geleverd. De bibliotheek bevat een grote verzameling voorbeelden, zoals tekenreeksen, koperblazers, synthesizers en piano's. EXS24 kan worden gebruikt om geluiden die u zelf hebt opgenomen of die al zijn opgenomen om af te spelen vanaf een MIDI-track in Logic of vanaf uw MIDI-toetsenbord.

EXS-bestanden bevinden zich in de "Sampler Instruments" en de "EXS Factory Samples" -mappen in de map "Logic" op uw harde schijf. Een map "Samples" bevindt zich ook in de map "Logic" en deze bevat audiobestanden, zoals .WAV of .AIF bestanden, waarnaar wordt verwezen door Logic bij het afspelen van het bijbehorende EXS-bestand. U kunt EXS-instrumenten toevoegen aan deze mappen, die dan verschijnen in het instrumenten-menu in Logica. Als de logica open is wanneer u het instrument toevoegt, moet u het menu vernieuwen om het instrument te laten verschijnen.

Programma's die EXS bestanden openen
Macintosh
Apple Logic Pro

Over EXS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .exs verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype EXS Instrument beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.