Hoofd : Bestandsextensies : .f4v Het dossier

.f4v Bestandsextensie

Bestandstype Flash MP4 Video File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.F4V optienummer

Videocontainer-indeling gebruikt door Adobe Flash; gebaseerd op het ISO MP4-formaat, dat is gebaseerd op het Apple QuickTime-containerformaat; gespecificeerd door ISO / IEC 14496-12 als een bestandsindeling voor basismedia; ondersteund door Flash Player Update 3 (9.0,115,0) en hoger.

Meer informatie

F4V-bestanden lijken op .FLV -bestanden, maar gebruiken "boxen" om gegevens op te slaan. Voorbeelden van vakken die worden ondersteund door het F4V-formaat zijn de ftyp-box (vereisten van de speler), de moov-box (bestandskop), de mvhd-box (afspeelinformatie), de trak-box (mediatracks), de uda-box (vrije gebruikersgegevens ), de metabox (metadata) en verschillende andere.

Programma's die F4V bestanden openen
Windows
Adobe Acrobat
VideoLAN VLC media player
Adobe Flash Player
Adobe Flash
Audials One
Linux
Adobe Acrobat
VideoLAN VLC media player
Adobe Flash Player
Android
J2 Interactive MX Player for Android
Macintosh
Adobe Acrobat
VideoLAN VLC media player
Roxio Popcorn
Adobe Flash Player
Adobe Flash
Wondershare Video Converter Pro for Mac
Aiseesoft Video Converter Ultimate for Mac
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Over F4V bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .f4v verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Flash MP4 Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.