Hoofd : Bestandsextensies : .fid Het dossier

.fid Bestandsextensie

Bestandstype1 File Expander Engine Descriptions Database

Ontwikkelaar Forensic Innovations
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is FID file?

Database waarnaar wordt verwezen door File Expander, een analyseprogramma voor bestanden en gegevensobjecten; bevat beschrijvingen van bestandsindelingen die worden ondersteund door File Expander; standaard "FIEngine.fid" genoemd; ook gebruikt door de File Investigator SDK.

Programma's die FID bestanden openen
Windows
Forensic Innovations File Expander

Bestandstype2 Microsoft Catalog Indexing Service File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.FID optienummer2

Systeembestand gemaakt door Indexing Service, een Microsoft Windows-besturingssysteemcomponent waarmee een doorzoekbare index van bestandssysteeminformatie wordt gemaakt; bevat gegevens die het besturingssysteem helpt zoekopdrachten sneller uit te voeren.

Meer informatie

FID-bestanden bevinden zich gewoonlijk in de map C: \ System Volume Information \ catalog.wci \.

Programma's die FID bestanden openen

Over FID bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .fid verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Microsoft Catalog Indexing Service File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.