Hoofd : Bestandsextensies : .fkb Het dossier

.fkb Bestandsextensie

Bestandstype Flipkart eBook File

Ontwikkelaar FlipKart.com
Categorie eBook-bestanden
Formaat N/A

.FKB optienummer

eBook gemaakt door Flipkart, een eBook-leestoepassing; bevat een eBook met verschillende functies, zoals verschillende lettertypen en zoomfuncties; kan op maximaal zes verschillende apparaten worden gedownload en kan niet met anderen worden gedeeld.

Meer informatie

Een FBK-bestand kan variëren van een paar honderd kilobytes tot meerdere megabytes, afhankelijk van de lengte van het boek en het aantal afbeeldingen.

Het bestand downloaden van de Flipkart eBooks Android-applicatie, moet u eerst het eBoek kopen, vervolgens klikken op uw gekochte eBook in de bibliotheek en het boek zal beginnen te downloaden. Als u het door u gekochte eBoek niet in de bibliotheek kunt vinden, klikt u op het pictogram Vernieuwen.

OPMERKING: de Flipkart-app is niet meer beschikbaar. Momenteel is er geen manier om FKB-bestanden naar .EPUB -bestanden te converteren.

Programma's die FKB bestanden openen

Over FKB bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .fkb verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Flipkart eBook File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.