Hoofd : Bestandsextensies : .flp Het dossier

.flp Bestandsextensie

Bestandstype1 FL Studio Project

Ontwikkelaar Image-Line
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is FLP file?

Een FLP-bestand is een project gemaakt door FL Studio, een toepassing die wordt gebruikt om muziek te arrangeren, op te nemen en te bewerken. Het bevat alle gegevens die aan een project zijn gekoppeld, inclusief demoplug-ins en muziektrack-instellingen.

Meer informatie

FLP-bestanden slaan de feitelijke audio die in het project verschijnt niet op. In plaats daarvan bevatten de bestanden verwijzingen naar de audiobestanden. Daarom, als u een FLP-bestand verplaatst of de bestanden waarnaar het verwijst, zoals een .WAV voorbeeldbestand of SimSynth of DrumSynth-voorinstellingenbestand, wordt het project mogelijk niet correct afgespeeld in FL Studio.

OPMERKING: FL Studio was voorheen bekend als FruityLoops, dat oorspronkelijk werd uitgebracht in 1998. FruityLoops werd FL Studio met de release van versie 4 in maart 2003.

Programma's die FLP bestanden openen
Linux
LMMS

Bestandstype2 Flash Project

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Gegevensbestanden
Formaat XML

.FLP optienummer2

XML-gebaseerd bestand dat verwijst naar alle bestanden die worden gebruikt door een specifiek Macromedia Flash-project

Programma's die FLP bestanden openen
Windows
Adobe Flash
Macintosh
Adobe Flash

Bestandstype3 ActivPrimary Flipchart File

Ontwikkelaar Promethean
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.FLP optienummer3

Flipchartpresentatie gemaakt met Promethean educatieve lesplanningprogramma's zoals ActivPrimary en ActivStudio; bevat een interactief lesplan dat kan worden gebruikt met behulp van elektronische whiteboardhardware; gebruikt door leraren om lesplannen voor studenten op te slaan.

Meer informatie

Promethean's softwareproduct ActivInspire maakt gebruik van de .FLIPCHART extensie, maar kan FLP-bestanden nog steeds openen.

OPMERKING: als FruityLoops of FL Studio op dezelfde computer zijn geïnstalleerd als ActivPrimary of ActivStudio, Flipchart-bestandsassociatie is mogelijk onjuist toegewezen aan FruityLoops of FL Studio. U kunt de flipchart-bestanden rechtstreeks in de Promethean-software openen door Bestand → Openen ....

te selecteren
Programma's die FLP bestanden openen

Bestandstype4 Floppy Disk Image

Ontwikkelaar N/A
Categorie Schijfafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.FLP optienummer4

Disk image gemaakt van een 3,5 "diskette, vaak gemaakt met een MS-DOS-programma of een programma van een oudere versie van Windows; kan worden gebruikt voor het opslaan van opstartbare bestanden en gast-besturingssystemen op gevirtualiseerde platforms; worden gebruikt voor het kopiëren van de inhoud van een schijf naar meerdere diskettes.

Meer informatie

Het floppydisk-afbeeldingsprogramma met de naam fdimage.exe is een veelgebruikt MS-DOS-programma dat wordt gebruikt om FLP-bestanden te maken. Het wordt ook meegeleverd met FreeBSD installatie-CD's.

Programma's die FLP bestanden openen
Windows
MagicISO
Smart Projects IsoBuster
Microsoft Virtual PC
Microsoft Virtual Server
Towodo Floppy Image
fdimage
DiskWrite
Macintosh
VMware Fusion

Over FLP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .flp verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Floppy Disk Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.