Hoofd : Bestandsextensies : .fpbf Het dossier

.fpbf Bestandsextensie

Bestandstype Mac OS X Burn Folder

Ontwikkelaar Apple
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.FPBF optienummer

Een FPBF-bestand is een Mac OS X-brandmap die bestanden of aliassen van bestanden bevat die moeten worden gebrand als een gegevens-cd of dvd. Het wordt gebruikt voor het opslaan van gegevens die op een of meer schijven zullen worden gebrand. FPBF-bestanden kunnen worden gemaakt beginnend met Mac OS X 10.4 of hoger en worden meestal weergegeven op het bureaublad.

Meer informatie

Als u een brandmap in Mac OS X wilt maken, klikt u met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteert u 'Nieuwe brandmap' in het contextmenu. U kunt ook "Nieuwe brandmap" selecteren in het Finder-bestandsmenu.

Nadat de brandmappenmap is gemaakt, kunt u er bestanden en mappen naartoe slepen. De totale grootte van de map verschijnt onder aan het venster. Wanneer u klaar bent om de inhoud van de map op een schijf te branden, plaatst u een cd of dvd en klikt u op de knop Branden in de rechterbovenhoek van het venster. OPMERKING: Apple-computers bevatten niet langer een DVD-schijfstation. Daarom worden FPBF-bestanden minder vaak gebruikt dan bij eerdere computermodellen met een schijfstation.

Programma's die FPBF bestanden openen
Macintosh
Apple Finder
Apple Disk Utility

Over FPBF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .fpbf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Mac OS X Burn Folder beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.